v a k á c i Ó !


Iskolánkban második évfolyamtól hatodik évfolyamig a diákok hetitervet kapnak (kaphatnak).

A hetiterv online is megtekinthető az iskola honlapján (kemeny-eger.sulinet.hu) az INTRANET BEJELENTKEZÉS menüponton keresztül, vagy közvetlenül a http://online-ertekeles.hu/ honlapon.

Iskolánkban második évfolyamtól hatodik évfolyamig a diákok hetitervet kapnak (kaphatnak).

A hetiterv online is megtekinthető az iskola honlapján (kemeny-eger.sulinet.hu) az INTRANET BEJELENTKEZÉS menüponton keresztül.

A megjelenő beléptető ablak alján látható a TANULÓI HETITERV felírat. Erre kattintva az online-ertekeles.hu oldalra ugrik a böngésző.

Először az iskola OM AZONOSÍTÓját kéri a rendszer, ez az iskolánk esetében 031460.

A BELÉPÉS gombra kattintva felhasználónevet és jelszót kér a rendszer.

Felhasználónév a diák anyakönyv szerinti teljes neve pontos helyesírással (nagybetű, szóköz, minden keresztnév, stb.).

A jelszó a diák teljes nevének első három betűje (kis és nagybetű számít, helyesírásnak megfelelően) és a diák OM azonosítójának utolsó három számjegye (a hat karakter egybe írva). Az OM azonosító a diákigazolványon megtalálható 7-tel kezdődő 11 jegyű szám.

Ezek után ki kell választani, hogy tanulóként szeretnénk belépni, majd a BELÉPÉS gombra kattintani.

Itt a kíválasztott hetiterv megnézhető, nyomtatható. Alapértelmezés szerint az aktuális hét hetitervét kínálja fel a rendszer, de korábbi hetek is kiválaszthatóak.

A hetiterv az adott héten hétfőn reggeltől tekinthető meg.


Az iskolánk elektronikus naplója Mozilla Firefox böngészőhöz van optimalizálva. Opera és Safari böngésző programokkal is használható. Google Chrome böngészőben egyes ikonok nem látszódnak, vagy csak kis négyzet jelenik meg helyettük, gyakorlott felhasználók használhatják a naplóhoz.  Internet Explorer böngészővel nem kompatibilis a napló, több megjelenítési funkciót nem jól kezel, ezért célszerű nem ezzel a böngészővel használni a naplót.


Tisztelt Szülők!

 

Aki nem rendelkezik az iskola elektronikus naplójához belépési adatokkal, vagy elfelejtette azokat, vagy hibajelzés miatt nem tud belépni, kérem jelezze felém.

A kéréseket a szucsistvan@levele.hu emailcímre küldjék, melyben saját nevüket, gyermekük nevét és osztályát is tüntessék fel.

 

Az elsős diákok szülei az osztályfőnöki adategyeztetés után, október - november hónapban kapnak a naplóhoz hozzáférési adatokat. Addig türelmüket kérem.

 

Tisztelettel

 

Szűcs István


Névnapok
Ma: Mária
Holnap: Ábrahám
MaYoR - 2002-2017 © GPL